Zomaar een dag uit de praktijk….

Je bent hier: Home » Artikelen » Zomaar een dag uit de praktijk….

Zomaar een dag uit de praktijk….

Maandagochtend 7.00, de paarden staan al te eten, de kipjes lopen lekker los en de schapen liggen te herkauwen, tijd om even een rondje met Katy te lopen.

KATYDIERENWELZIJNNOORD

 

Terwijl we in het park lopen komt er een mevrouw op ons af met haar hondje in haar armen, het beestje was erg geschrokken van een andere hond welke iets te enthousiast wilde spelen.

Het hondje wilde geen stap meer verzetten en lag te trillen in de armen van de eigenaresse die zelf ook wat overstuur was.

Omdat het dicht bij de praktijk was heb ik mevrouw aangeboden om even met me mee te lopen en heb haar hond direct met een homeopathisch middel behandeld, en deze ook aan haar meegegeven om dit het eerste uur en de uren daarna te herhalen.

Daarna mocht ik op consult bij Milo, een lieve labrador reu van 2 jaar oud.

Milodierenwelzijnnoordnederland

Ik ga altijd naar de klanten toe, het geeft de minste stress voor het dier en ik vind het prettig om in dit geval hond Milo, in zijn eigen vertrouwde omgeving te zien.

Milo heeft al een poosje last van huidklachten, hij heeft jeuk, huid ziet wat rood.

Milo heeft ook met regelmaat last van oorontsteking.

Milo is een zachte, maar wat onzekere hond, kijkt de spreekwoordelijke kat wat uit de boom.

Een bijzonder prettig gesprek met de eigenaren gehad, welke graag willen dat Milo homeopathisch behandeld gaat worden.

De eigenaresse had Milo zijn hele geschiedenis op papier gezet en wist duidelijk te vertellen wanneer de klachten waren begonnen, welke vaccinatie’s medicijnen etc hij tot nu toe had gehad.

Wat ik echt heel fijn vond was dat de eigenaresse aangaf dat zijn onzekerheid ook een stuk bij haar lag, zo ontzettend eerlijk!!

Ik ga Milo homeopathisch behandelen en zal tzt een update geven over hoe het met hem gaat!

s’ Avonds kreeg ik telefoon van de mevrouw met het geschrokken hondje, ze was al veel rustiger en de avond wandeling was goed verlopen, ze houd me op de hoogte hoe het gaat de aankomende dagen.

Al met al een hele goede dag! Love my job!!

|

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer