Hond | Storm

Je bent hier: Home » reviews » Storm

Februari 2014 hebben wij onze Berner Senner Storm opgehaald, hij was toen 10 weken oud. Storm komt uit een nest van 12, zijn vader en moeder waren allebei aanwezig. Al snel bleek dat Storm heel erg angstig en onzeker was, met name naar mannen toe.
Als we visite kregen deed hij niks anders dan blaffen en zenuwachtig door de kamer lopen. Hij kwam pas een beetje tot rust als we hem in de keuken in zijn bench of in de gang deden.
Via een collega zijn wij in contact gekomen met Claudia. Claudia is toen bij ons thuis geweest voor een gesprek en om Storm te observeren Storm is gestart met homeopathische middelen en reageert hier ontzettend goed op. Het is een hele andere hond geworden, hij blaft nog wel als er visite komt maar dit komt niet meer door angst, hij is nu enthousiast en wil graag wat aandacht, meestal zoekt hij daarna zijn eigen plek weer op. Wij zijn heel erg blij dat wij met Claudia in zee gegaan zijn, omdat we nu een hond hebben die zijn rust weer kan vinden en dat geeft ook voor ons meer rust.

Fam. Feenstra, Sappemeer

| Berner Senner, hond, Sappemeer, Storm,
<<
>>

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer