Paard | Rociero

Je bent hier: Home » reviews » Rociero

Rociero1_20-4-16Ik was al bekend met Homeopathie, mijn paarden werden met regelmaat behandeld door een holistisch dierenarts. 2 jaar geleden kocht ik in Spanje een 4 jarige goedgekeurde PRE dekhengst, Rociero.
Ik had hem ongeveer 8 maanden niet gezien voordat hij naar Nederland kwam. Toen hij van de trailer kwam was hij erg gestrest, en enorm in paniek.
Dit was op een zondag. Ik heb contact gehad met de dierenarts en het enige alternatief was om hem te sederen. Dat was eigenlijk niet wat ik wilde en dacht ook niet dat daar de oplossing lag. Voor dat moment wel, maar niet voor op langere termijn Ik kende Claudia vanuit de paardenwereld en wist dat ze bezig was met een opleiding voor Veterinair dieren homeopaat.
Ik heb haar gebeld en ze kwam meteen. Ze begon met een homeopathisch middel elke 5 min. Rociero stond op dat moment alleen maar te steigeren in zijn stal. Het middel werd dmv ruiken toegediend en heel bijzonder, dat liet hij toe. Gaandeweg gedurende de middag en avond werd Rociero rustiger, begon te eten en minder te zweten. Claudia is doorgegaan met behandelen van Rociero. Mentaal en fysiek was hij een wrak.
Hij was zwaar getraumatiseerd door dingen, oa training, die niet goed zijn gegaan in Spanje. We zijn inmiddels 2 jaar verder en de middelen worden afgebouwd.
Het traject was best lang, en vergt geduld, liefde en training, maar mijn paard is verandert van een gesloten, paniekerig paard naar een spontane, lieve en werkwillige hengst. De behandeling is een fantastische ondersteuning geweest. Het contact met Claudia verloopt erg goed. Ze denkt mee en is eerlijk in wat wel en niet haalbaar is!

Wendy Helmers, Sappemeer

| dekhengst, paard, rociero, Sappemeer,
<<

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer