Kat en Ram

Je bent hier: Home » reviews » Kat en Ram

Claudia van Aalst, klassieke homeopathie voor dieren, werkt vanuit het welzijn van de dieren.

Na een uitgebreid gesprek waarin de voorgeschiedenis en klachten van het dier besproken werden, werd de medicatie precies op het dier afgestemd. Deze worden in kleine flesjes thuis gestuurd. Iets wat ik vooraf niet kon geloven is het feit dat de dieren het geen probleem vinden om aan het flesje te ruiken. In het begin was het even wennen. Maar na korte tijd hoefde ik maar het flesje te schudden of de dieren kwamen er aan. Zelf de ram kwam vanuit de wei naar mij toe als ik zei dat hij even ruiken moest. Heel bizar. Regelmatig werd er een terugkoppeling naar Claudia gedaan. Waarop de medicatie aangepast werd, daar waar nodig.

Zelf hadden wij drie dieren bij haar in behandeling. Twee katten en een ram. Een opvang kat was verschrikkelijk schichtig, bijna kaal en brood mager. Door de verschillende medicatie’s rustig op te bouwen zagen wij haar veranderen naar een rustige goed uitziende kat. Na een terugval kon ze opnieuw gestabiliseerd worden met medicatie. De andere kat is ondertussen medicatie vrij. Ook bij haar heeft de medicatie haar werkgedaan. Maar eerlijkheid staat voorop tijdens de behandeling. Mocht blijken dat er geen kans op herstel aanwezig is, zal niet onnodig met de behandeling begonnen of door gezet worden. Conclusie: wij zijn erg tevreden over de werkwijze van Claudia van Aalst en zijn blij met haar in contact gekomen te zijn.

Fam. W Daniëls, Muntendam (Gr)

| homeopathie, kat, ram,
<<

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer