Hond | Asha

Je bent hier: Home » reviews » Asha

Asha is een kruising Golden Retriever/ Flatcoated Retriever, een hele lieve reu van bijna 9 jaar, belangrijk onderdeel van ons gezin en beste vrienden met Maupie onze rode kater , de parkieten en Mirakel ons paard.
Vanaf zijn le levensjaar kreeg hij last van maag en darmen; eten en drinken ging moeizaam, ieder hapje moest naar binnen gepraat worden, ondanks de vele soorten voer die we aangeboden hebben. Regelmatig last van blaasontsteking, braken en diarree, met name bij weersveranderingen.
Ondanks deze ellende bleef Asha een superlieve hond die altijd vrolijk en enthousiast was en nog steeds is. Vanaf zijn Ge levensjaar kreeg Asha ook nog eens heel veel last van zijn gewrichten. Hij stond maar moeizaam op vanuit zijn mand soms met gekreun. Bezoeken aan de dierenarts hielpen niet echt, ook vanuit de natuurgeneeskundige kant werd niet echt de oplossing voor zijn problemen aangedragen. Alles hielp wel een beetje, maar was niet afdoende. Tot ik in april vorig jaar op de Paravisie beurs rondliep, een vriendelijke dame tipte mij over Claudia van Aalst, homeopathische diertherapeute, destijds nog in opleiding. Het eerste contact voelde goed: Claudia heeft duidelijk een band met dieren, observeert en stelt de juiste vragen. Asha kreeg homeopathische middelen voorgeschreven en er kwam duidelijk een opwaartse lijn! Tot mijn grote verbazing knapte de gewrichten het eerst op: hij staat weer moeiteloos op en springt, en rent als een jonge hond.

Blaasontsteking is niet meer voorgekomen en ook maag en darmen werden rustig. Hij eet voor het eerst in zijn leven spontaan en graag en drinken gaat nu ook goed. Hij bedelt zelfs voor het eerst in zijn leven! Ook gaat hij enthousiast en fanatiek achter de teefjes aan, in tegenstelling tot voorgaande jaren. Kortom, ik heb weliswaar een hond op leeftijd, maar hij is gezond en ik ben heel erg blij dat ik bij Claudia en de homeopathie terecht ben gekomen! Dank je wel Claudia!

 

Agnes Schets, Glimmen

| asha, glimmen, hond, retriever,
>>

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer