Over mij

Je bent hier: Home » Over mij

Ik ben Claudia van Aalst en afgestudeerd Klassiek homeopaat voor dieren aan het Veterinair Homeopathisch College Nederland.Claudia van Aalst, Homeopathie voor dieren

Ik heb vanaf mijn 16e jaar in de reguliere gezondheidszorg gewerkt.

Dieren kwamen in mijn leven, waaronder, honden, katten en paarden. Door een opleiding welke ik volgde met mijn paard, kwam ik voor het eerst in aanraking met homeopathie. Het desbetreffende paard had hooi op waar ze allergisch op reageerde met als zichtbaar symptoom bultjes over haar lichaam. Door dit paard homeopathisch te behandelen herstelde ze snel.

Dit fascineerde mij zo, dat ik erover begon te lezen en informatie verzamelde via internet. Ik wilde er meer over weten en kwam terecht bij de opleiding tot Klassiek Homeopaat.

Ik ben gestart met de opleiding en het heeft me verdieping gegeven over processen rondom gezondheid en ziekte en hoe je met homeopathie het dier kan genezen of een betere kwaliteit van leven kan geven.

Ik vind het kijken vanuit een holistisch beeld erg belangrijk, ik kijk niet alleen naar wat het dier aan symptomen laat zien, maar kijk ook naar zijn fysieke en mentale gesteldheid.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer