Je huisdier & vakantie

Je bent hier: Home » Artikelen » Je huisdier & vakantie

Je huisdier & vakantie

Het is prachtig weer en de vakantieperiode komt eraan!!

Veel van jullie zullen misschien al met de voorbereidingen bezig zijn, ik wel in ieder geval!

Maar daarmee komt dan gelijk de vraag “wat doen jullie met je dier(en) tijdens de vakantie?”

Voor veel dieren is dit een periode  waarin ze uit logeren gaan, dat kan bij familie of bekenden zijn, of in pension.

Veel dieren kunnen moeilijk omgaan met verandering, in dit geval is het verandering van omgeving maar ook verandering van de mensen die hem dagelijks verzorgen, voeren of uitlaten.

Dit kan voor stress zorgen, wat het dier kan uiten door bv niet te eten, sloom en futloos wordt, angstig wordt enzovoort.

Ik hoor regelmatig van eigenaren dat hun dier altijd even een paar dagen nodig heeft om “bij te komen” als ze weer terug zijn van vakantie en het dier weer in zijn eigen vertrouwde omgeving is.

Door het dier voorafgaand en tijdens zijn periode van logeren te behandelen met homeopathische middelen, zal het dier minder stress ervaren en beter om kunnen gaan met de tijdelijke verandering.

Als een dier naar pension gaat of mee gaat op vakantie, zal hij ook zijn verplichtte vaccinaties moeten hebben.

Sommige dieren kunnen last krijgen van (behoorlijke) bijwerkingen.

Ook deze zijn middels homeopathie tot een minimum te beperken, waardoor het dier geen hinder ondervindt van de entingen.

Er zijn ook dieren die graag mee gaan maar waarvoor de autorit een beproeving is, ook dieren kunnen last hebben van wagenziekte. Ook dit is prima te behandelen middels homeopathie waardoor het voor iedereen een leuke rit wordt!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op!!

|

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer