Homeopathie en reguliere geneeskunst

Je bent hier: Home » Homeopathie » Homeopathie en reguliere geneeskunst

 Al van af oudsher werd geprobeerd ziekte te bestrijden. De geneeskunst heeft ook een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Er is dan ook veel te danken aan de reguliere geneeskunst.

De behandeling van de klassiek homeopaat is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het dier en daarmee niet vergelijkbaar met een behandeling zoals deze wordt uitgevoerd door een dierenarts. Een homeopathische behandeling kan uitstekend naast een reguliere behandeling plaatsvinden. Een operatie kan bijvoorbeeld ondersteund worden zodat een dier geen bij- of nawerkingen heeft en de wond beter geneest. Een dier dat medicijnen krijgt kan behandeld worden op de bijwerkingen. Dieren die sterk reageren op een vaccinatie kunnen worden begeleid met homeopathie. Maar ook dieren met een verzwakt immuunsysteem door bv langdurig gebruik van anti-biotica kunnen prima homeopathisch worden behandeld.

Als homeopaat stel ik geen medische diagnose en zal, indien noodzakelijk, ook doorverwijzen naar een dierenarts.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer