Consult

Je bent hier: Home » Consult

Als u een homeopathisch advies wilt voor uw (huis)dier kunt u contact opnemen voor het maken van een afspraak. Ik kom bij u thuis of op stal, het eerste consult duurt 1 tot 1 ½ uur. Het dier is het beste te beoordelen in zijn eigen omgeving. Daarnaast geeft vervoer vaak stress en dat is iets wat ik graag wil voorkomen.

In het 1e consult zal ik ,naast dat ik uw dier observeer, ook veel vragen stellen. Het is voor mij belangrijk om zoveel mogelijk informatie te krijgen over oa, de symptomen die het dier laat zien, de voeding, het gedrag en zijn geschiedenis. Op deze manier kan ik een beeld vormen van het dier en daar een individueel advies voor geven.

 

Duur van de behandeling:

De duur van de behandeling is van vele factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld de ernst van de ziekte, de leeftijd van het dier en hoelang de klachten al bestaan. Hier is vooraf lastig hier een indicatie voor te geven. Er zal tijdens de duur van de behandeling altijd goed overleg met u als eigenaar zijn om de voortgang van het proces helder te houden.

Voor tarieven kunt u contact met mij opnemen.

Dier & Welzijn is aangesloten bij de Beroepsvereniging Klassieke Homeopathie voor Dieren (BKHD)

De algemene voorwaarden vind u hier

Is uw huisdier verzekert bij Proteq  dan wordt er, afhankelijk van uw pakket, een gedeelte van de homeopathische behandeling vergoed.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer