Behandelmethode

Je bent hier: Home » Behandelmethode

Naast de opleiding tot Klassiek Homeopaat, heb ik in 2014 en 2015 de Lecher Antenne cursus en Connectiesensor cursus gevolgd bij Eric Laarakker. Zowel de Lecher Antenne als de Connectie sensor zijn voor mij waardevolle toevoegingen bij de behandeling en ik zal deze ook inzetten als ik dat nodig vind.

Met de Lecher meet ik oa blokkades uit bij bv paarden welke dan gericht behandeld kunnen worden. De Connectie Sensor gebruik ik veelal voor het uitmeten van voeding. Ik verdiep me erg in gedrag en voeding, hierin ligt een bijzonder groot stuk interesse en daarnaast speelt het een grote rol binnen gezondheid en ziekte.

Naast het geven van homeopathische middelen kan ik adviezen geven over gedrag, training, voeding en huisvesting. Ik werk daarbij nauw samen met een aantal andere disciplines. Dit alles natuurlijk in overleg met de eigenaar.

 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer